MP3 or AAC Converting Error

Music Converter | CD Ripper | Disc Burner
General discussion / Request help

Moderator: poiko

Post Reply
aricastudio
New User
Posts: 1
Joined: Thu Jan 28, 2021 3:00 am
Contact:

MP3 or AAC Converting Error

Post by aricastudio » Thu Jan 28, 2021 3:07 am

Hi,
I am using V9.2.1 [64bit] 10 days into trial period.
I tried converting FLAC to MP3 or AAC and get immediate error - unknown error.
However, converting FLAC to ALAC proceeds with no problem.
Any ideas what's going on?
I really like this program but want to figure this out before buying it.
Thanks

User avatar
poiko
Site Admin
Site Admin
Posts: 4298
Joined: Sat Mar 11, 2006 8:31 pm
Location: https://www.poikosoft.com
Contact:

Re: MP3 or AAC Converting Error

Post by poiko » Mon Feb 01, 2021 10:55 am

I can't see any problems. I am not able to reproduce the error.

Can you send me the FLAC file via email to poiko (a) kolumbus (dot) fi, so I can see if there is something in the source FLAC that would trigger such an error ? Thank you.

Post Reply